GRAND PRESTIGE DAG IN ARCEN

ZATERDAG 23 NOVEMBER 2019

GRAND PRESTIGE DAG 2019

Voor de vierde keer op rij organiseren we een speciale dag die volledig in het teken zal staan van ons kroonjuweel Grand Prestige. 18 jaar geleden ontdekte Gerard per toeval de smaakevolutie van Hertog Jan Grand Prestige. Sindsdien zijn we ons steeds meer gaan verdiepen in de rijping van ons bier. Vele flessen liggen in onze kelder in Arcen, sinds 2017 rijpen we het kroonjuweel van Hertog Jan zelfs op houten vaten en steeds meer liefhebbers rijpen thuis hun verzameling Grand Prestige. Reden genoeg voor een dag die volledig gewijd is aan Hertog Jan Grand Prestige. Benieuwd geworden naar het complete verhaal? Op zaterdag 23 november 2019 vindt de Hertog Jan Grand Prestige Dag plaats op onze brouwerij in Arcen. Tijdens deze dag vieren we het bestaan van dit bijzondere bier en de heerlijke smaakevolutie die het rijpen ervan teweegbrengt.

 

ACTIVITEITEN TIJDENS DE GRAND PRESTIGE DAG

Een greep uit de verschillende activiteiten op de Hertog Jan Grand Prestige Dag:

  • Een exclusieve kans om je Grand Prestige collectie uit te breiden met een fles gerijpte Grand Prestige uit 2014 verpakt in een mooie geschenkverpakking (let op: gelimiteerde oplage).
  • Een brouwerijbezoek volledig toegespitst op de Grand Prestige en het rijpingsproces. De rondleidingen tijdens de Grand Prestige Dag zijn volledig volgeboekt, aanmelden hiervoor is helaas niet meer mogelijk..
  • Koop bijzondere Hertog Jan Grand Prestige geschenken.
  • Een les over onder andere het rijpingsproces door biersommelier Fiona de Lange. Inschrijven voor haar workshop kan op de Grand Prestige dag.
  • Laat je eigen Hertog Jan Grand Prestige glas graveren.
  • Kom kijken bij onze zeefdrukkers die een combinatie van mouten uit de Grand Prestige gebruiken voor het bedrukken van unieke shirts.
  • Proef de heerlijke smaken van Grand Prestige verwerkt in bonbons.
  • Zie hoe onze brouwers heerlijke bieren brouwen met behulp van onze mobiele brouwerij.
  • Test je kennis over Grand Prestige en haar rijpingsproces tijdens de Grand Prestige Pubkwis.
  • Geniet onder het genot van een hapje en drankje van live muziek en entertainment, onder andere verzorgd door studenten aan het Impresariaat Kunsten.

EEN IMPRESSIE VAN VORIG JAAR

 Bekijk hier het sfeerverslag van de Grand Prestige dag 2018

RONDLEIDINGEN

Hopelijk mogen we jou op zaterdag 23 november verwelkomen in Arcen voor de Grand Prestige Dag. De rondleidingen tijdens de Grand Prestige Dag zijn volledig volgeboekt, aanmelden hiervoor is helaas niet meer mogelijk. De rondleidingen deze dag zijn aangepast aan de Grand Prestige Dag en nemen ongeveer 30 minuten in beslag.


HET EVENEMENT

Het evenement is uiteraard voor iedereen toegankelijk en de toegang hiervan is gratis. De belangstelling is enorm, daarom zullen wij ons te allen tijde moeten houden aan de veiligheidsvoorschriften. Zet jezelf op aanwezig op het Facebook evenement zodat je altijd op de hoogte blijft van alle informatie.


PRAKTISCHE INFORMATIE


OPENINGSTIJDEN GRAND PRESTIGE DAG

Zaterdag 23 november 2019
Start programma: 12:00
Einde programma: 19:00


ADRES HERTOG JAN BROUWERIJ

Kruisweg 44
5944 EN Arcen


BETALEN
ALLEEN VIA PIN


PARKEREN
KASTEELTUINEN

Lingsforterweg 26
5944 BE Arcen
Vanuit hier zullen er gratis pendelbussen rijden van en naar de brouwerij. De laatste pendelbus rijdt tot 21:00 uur