Het Weerzien

Proost op samenzijn en het weerzien

Het Weerzien

Na lang wachten is het eindelijk zover. De terrassen gaan weer open per 28 april. We kunnen elkaar weer ontmoeten zonder videoscherm en proosten op onze gezondheid.

 

Proosten doen we met bier. En niet zomaar een bier. We proosten met een bier dat speciaal voor dit moment gebrouwen is. Om ons moment van weerzien te ijken in de geschiedenis en om het te eren. Speciaal daarvoor hebben de brouwers van Hertog Jan een fris en sprankelend speciaalbier gebrouwen dat eruit ziet en smaakt als een nieuwe lente: Hertog Jan Het Weerzien.

Bedankt voor jullie steun

Speciaal voor de opening van de terrassen brouwden we Het Weerzien. En wat hebben we de afgelopen weken genoten van jullie reacties hierop. Met jullie aankopen hebben we vele horecazaken kunnen verblijden met gratis fusten Weerzien. Dank voor jullie steun en proost.

Kölsche Wiess

Het Weerzien is een echte Kölsche Wiess. Een bovengistend en ongefilterd blond bier met 4,9% alcohol. Gebrouwen met een kleine hoeveelheid tarwemout voor extra volmondigheid en aroma. Het Weerzien is fris doordrinkbaar met lichte hoptoetsen en een lekker fruitige afdronk door de gebruikte Kölsch gist.

Karakteristieken

 

Karakter Als een nieuwe lente
Type Kölsche Wiess
Smaak Volmondig fris, met een lekker fruitige afdronk
Kleur Blond met een lichte nevel
Alcohol% 4,9%
Drinktemp.  3°C

Brouwer Micha over Hertog Jan Het Weerzien

“We missen ons café, het samenzijn en de ontspanning die deze plek ons biedt. De horeca is voor velen dé plek waar je in goed gezelschap geniet van een goed glas bier. Dit gevoel, gepaard met de start van de lente, heeft mij geïnspireerd in de totstandkoming van ‘Het Weerzien’. Het bier smaakt als een nieuw begin. Met ‘Het Weerzien’ hopen wij de horeca een steuntje in de rug te geven en proosten we op het moment dat we elkaar eindelijk weer mogen ontmoeten.”

Micha Peute
Brouwer Hertog Jan

 

STEUN DE HORECA

Voor de heropening van de horeca staan al een paar honderd fusten van Het Weerzien klaar. Speciaal voor iedereen die niet kon wachten, hebben we ook wat van Het Weerzien gebotteld. Alle opbrengsten die we halen uit de verkoop hiervan, gebruiken we om meer bier te brouwen dat we weg kunnen geven. Elke fles die verkocht wordt, is dus directe steun aan de hotels, cafés en restaurants van Nederland. Hoe meer we verkopen, hoe meer steun we kunnen geven aan de horeca.

WAAR TE KOOP?

Wil jij graag een 4-pack van Het Weerzien bemachtigen en hiermee de horeca steunen, bestel deze dan via onderstaande link of in de brouwerijwinkel in Arcen.

 

Bestel hier Hertog Jan Het Weerzien