ONLINE GRAND PRESTIGE DAG

ZATERDAG 28 NOVEMBER 2020

ONLINE GRAND PRESTIGE DAG 2020

De dagen worden korter en kouder; het perfecte moment van het jaar om te genieten van onze Hertog Jan Grand Prestige. Om dit kroonjuweel te eren wijden wij maar al te graag een speciale dag aan dit bier: de Grand Prestige Dag. Traditiegetrouw een dag op onze brouwerij die volledig in het teken staat van dit heerlijke bier. Dit jaar zal deze dag er iets anders uitzien. Omdat wij jullie niet op de brouwerij kunnen verwelkomen, brengen wij de brouwerij (digitaal) naar jullie. Op zaterdag 28 november 2020 kun jij middels een live stream vanuit de brouwerij genieten van een middag die volledig in het teken zal staan van ons kroonjuweel; Hertog Jan Grand Prestige. Meesterbrouwer Gerard en proefbrouwer Micha verzorgen een Grand Prestige proeverij, waarbij ook jouw Grand Prestige kennis wordt getest middels een Quiz. Ben jij benieuwd naar onze allereerste online Grand Prestige Dag? Volg dan zaterdag 28 november 2020 vanaf 15:00u de live stream via ons Facebook account en/of YouTube-kanaal.

 

WAT STAAT ONS TE WACHTEN?

Gedurende deze live stream zullen Gerard en Micha, onder begeleiding van presentator Peer, jullie meenemen in het verhaal rondom ons kroonjuweel: Hertog Jan Grand Prestige. Ze vertellen jullie alles over de geschiedenis, het brouwproces, de smaken, leuke anekdotes en nog veel meer. Tussen de verhalen door zal jullie kennis worden getest middels een exclusieve Grand Prestige Quiz. Meedoen is uiteraard niet verplicht, maar wel heel leuk en de drie beste spelers worden beloond met een speciaal Grand Prestige cadeauset. De link voor deze quiz wordt net voorafgaand aan de live stream gedeeld.

Hiernaast vinden jullie een boodschappenlijstje voor de optimale Grand Prestige beleving. Uiteraard kun je ook zonder boodschappen in huis te halen deelnemen aan de proeverij en quiz, maar een fles Grand Prestige en wat hapjes maken het wel gezelliger en leuker.

Heb je vragen voor Gerard en/of Micha? Stuur deze dan in naar [email protected] of stel ze tijdens de live stream.

WAT KAN IK IN HUIS HALEN?

Voor de optimale ervaring adviseren wij je het volgende in huis te halen:

  • Hertog Jan Grand Prestige 2020;
  • Eventueel een gerijpte fles Grand Prestige: die je nog in huis hebt of hebt kunnen kopen via onze verkoop dit jaar;
  • Bittere chocolade;
  • Oude kaas;
  • Gedroogde worst;
  • Katenspek;
  • Toastje.


HOE KAN IK MEEDOEN?

Meedoen is heel gemakkelijk. De live stream wordt uitgezonden via ons eigen Facebook- en YouTubekanaal. Zorg dat je op zaterdag 28 november 2020, alleen of samen met een select gezelschap, klaar zit voor je laptop of TV en wij zorgen voor het vermaak. Zet je alvast op aanwezig in het evenement op Facebook, dan weet je zeker dat je op de hoogte bent van al het laatste nieuws.

Praktische informatie:

  • Start live stream: 15:00u
  • Einde live stream: +- 17:00u
  • Live stream te volgen via: Facebook en YouTube


VERKOOP GERIJPTE GRAND PRESTIGE

Zoals elk jaar geven we je dit jaar ook graag de kans je collectie Grand Prestige uit te breiden met een gerijpte fles, dit jaar uit verschillende jaargangen. De flessen worden speciaal geselecteerd door Gerard en Micha en zijn 6 tot 9 jaar oud. De verkoop hiervan zal net iets anders verlopen dan normaalgesproken. Omdat er slechts 1.500 gerijpte flessen beschikbaar zijn en we de verkoop zo eerlijk mogelijk willen laten verlopen vragen wij je hiervoor in te schrijven. Via onderstaande knop kun jij je registreren voor een speciale Grand Prestige verkooplijst. Uit deze lijst zullen, op vrijdag 13 november, 1.500 personen loten die een set van een gerijpte fles Grand Prestige + een fles uit 2020 mogen kopen. Deze personen ontvangen na de loting van ons een mail met daarin verdere informatie. Let op; door de beperkte hoeveelheid flessen die we beschikbaar hebben, geldt er een maximum van 1 set per persoon (max. 1 bestelling p.p.). De prijs van een set bedraagt €29,99. We kunnen helaas geen rekening houden met een voorkeur voor jaargetal. Bij bestelling is het dus nog even een verrassing welke gerijpte fles jij ontvangt; dat kan variëren tussen een fles van 6 tot 9 jaar oud.

Schrijf je direct in