Hertog Jan
Proef de Zomer festival

Zondag 7 Augustus 2022

Op zondag 7 Augustus zal Hertog Jan haar zomerse bieren uitgebreid presenteren. Bij het Hertog Jan – Proef de Zomer festival kun je voor het eerst of opnieuw, op een ongedwongen manier, uitgebreid kennis maken met de Hertog Jan Weizener, Proeftuinbieren en Hertog Jan Tripel.

Tijdens de aangepaste rondleiding zul je in 30 minuten alles leren over het brouwen van deze bieren. Ieder bier heeft andere ingrediënten, een verschillend brouwproces en natuurlijk een eigen smaak. Uiteraard worden deze bieren ook geproefd onder begeleiding van ervaren gidsen. Wil je zeker zijn van deze aangepaste rondleiding (kosten €7,50 per volwassene), boek deze dan hier.

Buiten bij de brouwerij zal er ook een gezellig horecaplein zijn. Daar zal je verrast worden door de bijzondere en verfrissende combinaties die je met Hertog Jan bieren kan maken bij de speciale biercocktail bar. Hier kun je ook een workshop volgen om ook thuis een verfrissende Hertog Jan biercocktail te maken.

 

ACTIVITEITEN

Een greep uit de verschillende activiteiten:

 • Een brouwerijbezoek volledig toegespitst op de zomerse bieren van Hertog Jan. Verzeker jezelf van een rondleiding en plaats een boeking via onderstaande knop.
 • Zie onze brouwers in actie met onze mobiele brouwerij en leer alles over de nieuwe Proeftuin bieren.
  • Klik hier voor meer info over de Proeftuin.
 • Volg onder leiding van een ervaren zytholoog een tapworkshop en leer professioneel tappen.
 • Geniet van onze eigen Hertog Jan biercocktails.
 • Volg een Hertog Jan biercocktail workshop.
 • Laat je eigen Hertog Jan glas graveren.
 • Laat je verrassen door smaakvolle gerechten.
 • Geniet onder het genot van een hapje en drankje van onze zomerse muziek.
 • Maak een praatje met de Hertog Jan Verzamelaars Vereniging en bekijk hun mooiste attributen. Dit is een vereniging die al tientallen jaren de mooiste verzameling van Hertog Jan beheert.

 

BOEK EEN RONDLEIDING 

 

MELD JE AAN

Hopelijk mogen we jou op zondag 7 augustus verwelkomen in Arcen op ons Proef de Zomer festival. Voor €7,50 nemen we je mee door onze brouwerij, inclusief een heerlijke proeverij van diverse bijzondere bieren. Wegens grote interesse in het brouwerijbezoek en de beperkte capaciteit van de brouwerij, is hier wel een aanmelding voor nodig. Boek je rondleiding, kies je gewenste timeslot en bevestig je boeking. De rondleidingen op deze dag zijn aangepast en nemen ongeveer 30 minuten in beslag.

Het evenement is voor iedereen toegankelijk en de toegang is gratis. De belangstelling is enorm, daarom zullen wij ons te allen tijde moeten houden aan de veiligheidsvoorschriften. Zet jezelf op aanwezig op het Facebook evenement zodat je altijd op de hoogte blijft van alle informatie.

 

BOEK EEN RONDLEIDING 

 


PRAKTISCHE INFORMATIE

OPENINGSTIJDEN Hertog Jan Proef de Zomer festival

Zondag 7 augustus 2022
Openingstijden evenement: 11:00 tot 18:00
Rondleidingen: 11:00 tot 16:00
Openingstijden winkel: 11:00 tot 17:00


ADRES HERTOG JAN BROUWERIJ

Kruisweg 44
5944 EN Arcen

 

BETALEN: ALLEEN VIA PIN


PARKEREN rondom de brouwerij

Kruisweg 44
5944 EN Arcen