Bestel nu nog de laatste

Grand Prestige Vatgerijpt 2017

Het resultaat van ons mooie smaakavontuur in 2017 is nog beperkt op voorraad. Bestel hier je eigen Hertog Jan Vatgerijpt Bourbon en Goose Island. Vanaf april is de nieuwe serie Grand Prestige Vatgerijpt 2018 verkrijgbaar. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Bourbon

Negen maanden gerijpt te Arcen, in bourbonvaten uit de Verenigde Staten. In de vaten, die afkomstig zijn van de beroemde Kentucky Bourbon trail, heeft eerst twee tot zes jaar lang premium bourbon whiskey gelegen. Ze zijn gemaakt van Amerikaans wit eiken.

In Vatgerijpt Bourbon vind je naast gedroogd fruit ook kruidige smaken. De inhoud bevat 75cl met een alcoholpercentage van 12,4%

Inclusief een speciaal Vatgerijpt glas en het boekje voor jouw smaakavontuur.

19,50 maximaal 2 per bestelling

Goose Island

Zes maanden gerijpt bij de Goose Island Beer Company te Chicago. Een verfijnde blend, gelagerd op Amerikaans wit eiken. Gerijpt in zowel bourbonvaten als bourbonvaten waar eerst nog Goose Island Bourbon Country Stout in heeft gelegen.

In Vatgerijpt Goose Island proef je naast chocolade ook kruidige smaken. De inhoud bevat 76,5cl met een alcoholpercentage van 11,5%.

Inclusief een speciaal Vatgerijpt glas en het boekje voor jouw smaakavontuur.

19,50 maximaal 2 per bestelling

Cognac

Negen maanden lang gerijpt te Arcen, in twintig jaar oude vaten van een Frans cognac huis. De vaten zijn gemaakt van eikenhout uit de Limousin streek. Dat kenmerkt zich door een lossere structuur. Hierdoor dringt het bier nog dieper in het hout.

Vatgerijpt Cognac heeft een frisse biersmaak. Je proeft tonen van koffie. De inhoud bevat 75cl met een alcoholpercentage van 11%.

Inclusief een speciaal Vatgerijpt glas en het boekje voor jouw smaakavontuur.

19,50 uitverkocht

Port

Negen maanden gerijpt te Arcen, in vaten van een gerenommeerd porthuis uit de Douro vallei. Voordat we ze vulden met onze Grand Prestige heeft in deze vaten twaalf jaar lang een prachtige witte port gelegen.

In Vatgerijpt Port proef je rode fruit smaken. De inhoud bevat 75cl met een alcoholpercentage van 10,7%.

Inclusief een speciaal Vatgerijpt glas en het boekje voor jouw smaakavontuur.

19,50 uitverkocht

Vatgerijpt compleet

Vatgerijpt is een prachtig smaakavontuur van onze brouwers. Het resultaat wordt gevormd door vier heel bijzondere bieren. Wat is er nu mooier dan al die Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpts bij elkaar? Dit bijzondere pakket in een uiterst toepasselijke verpakking is er voor de echte bierliefhebber en blijft uitermate gelimiteerd.

Inclusief vier Vatgerijpt glazen en het boekje voor jouw smaakavontuur.

78,00 uitverkocht

Het verhaal Vatgerijpt

 Hertog Jan Vatgerijpt is een bijzonder smaakavontuur van onze brouwers. Het begon medio 2016 op twee verschillende plekken: onze brouwerij te Arcen en Goose Island in Chicago. Een ambitieus plan: Hertog Jan Grand Prestige laten rijpen op houten vaten. En dat meteen in 4 verschillende soorten vaten. Je leest meer over de vaten, het vullen, het rijpen, de achtergrond en de ontwikkeling op ons Dossier Vatgerijpt.

Bekijk het dossier