Grand Prestige Vatgerijpt

Binnenkort verkrijgbaar

Voor het 3e jaar op rij heeft onze Grand Prestige liggen rijpen op bijzondere vaten. Wil jij als eerste de nieuwe Grand Prestige Vatgerijpt 2019 komen proeven én bemachtigen, kom dan op zaterdag 16 maart of zondag 17 maart naar onze brouwerij in Arcen. Op maandag 25 maart start de verkoop via de webshop. Wil je meer weten, lees dan ons Vatgerijpt dossier of bekijk de veelgestelde vragen.

VATGERIJPT 2019: EEN SAMENSMELTING VAN KENNIS EN KUNDE.

De smaken uit de Nederlandse cultuur die onze serie van vorig jaar kenmerkten, maakten onze brouwers nieuwsgierig. Wat gebeurt er met Grand Prestige als je de smaak combineert met het traditionele distillaat van Nederlandse bodem? Om die vraag te beantwoorden bundelen we de krachten met drie ambachtelijke jenever-distillateurs: Hooghoudt, Rutte en Zuidam. We brengen bier en jenever, twee karakteristieke Nederlandse kwaliteitsproducten, samen voor een unieke smaakbeleving.

De drie Vatgerijpt varianten en de Grand Prestige Jenever, worden op zaterdag 16 maart en zondag 17 maart gelanceerd in de Hertog Jan brouwerij te Arcen. Vanaf 25 maart is Grand Prestige Vatgerijpt verkrijgbaar online. Ook zullen de nieuwe vatgerijpte bieren in de horeca exclusief verkrijgbaar zijn bij de leden van Het Genootschap van Hertog Jan.

In ons Dossier Vatgerijpt kun alles teruglezen over deze bijzondere samensmelting van kennis en kunde. Lees hier alles over Vatgerijpt 2019 – de Jenever editie.

Bekijk het dossier