Vatgerijpt 2022

Jaarlijks rijpen onze brouwers hun Grand Prestige op smaakvolle vaten met een bijzondere afkomst. Ook dit jaar heeft Micha niet stilgezeten. Samen met Gerard heeft hij vier fantastische soorten vaten naar Arcen gehaald. Dit keer komen onze vaten uit het land dat bekend staat om wonderbaarlijke wijnen en digestieven, daar waar ze weten hoe een bourgondische avond eruit hoort te zien.

Onze Grand Prestige heeft twaalf maanden gerijpt op klassieke eikenhouten vaten uit Frankrijk. Het resultaat zijn vier unieke bieren. Vatgerijpt 2022 Bière du Soir is het perfecte slotstuk van je diner en het ultieme hoogtepunt van je avond. 

 

 

Online verkoop

Vanaf woensdag 28 september zijn de bieren online verkrijgbaar via de online brouwerijwinkel van Hertog Jan: https://brouwerijwinkel.hertogjan.nl/

Vatgerijpt weekend

Op 24 en 25 september openen we voor iedereen de deuren van de brouwerij in Arcen voor het kopen van Vatgerijpt. Je kan op beide datums ook een speciale vatgerijpt rondleiding boeken: 
https://www.hertogjan.nl/vatgerijptdagen/    

Voorproevers

Ben je Voorproever dan heb je de garantie dat je de Vatgerijpt bieren kunt aanschaffen. Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden als Voorproever.

Voorproevers die de speciale Voorproevers rondleiding in Arcen hebben geboekt op 10, 11 en 17, 18 september krijgen de gelegenheid om na afloop van hun rondleiding de Vatgerijpt bieren aan te kopen. 

Voorproevers die geen speciale Voorproeversrondleiding hebben geboekt ontvangen twee weken vóór de start van de online verkoop een e-mail waarmee zij hun set Vatgerijpt kunnen bestellen via een exclusieve online voorverkoop.  Op 10, 11, 17, 18 september is de brouwerijwinkel alléén open voor Voorproevers die een rondleiding hebben geboekt. Voor alle anderen is het die dagen niet mogelijk om Vatgerijpt aan te schaffen.

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden als we de smaken van de vier nieuwe bieren onthullen? Dat kan via onze nieuwsbrief of door ons te volgen op Facebook en Instagram.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van het laatste Vatgerijpt nieuws en onze andere acties of evenementen.


- -