Vatgerijpt 2022

Inschrijven Voorproef

Jaarlijks rijpen onze brouwers hun Grand Prestige op smaakvolle vaten met een bijzondere afkomst. Ook dit jaar heeft Micha niet stilgezeten. Samen met Gerard heeft hij vier fantastische soorten vaten naar Arcen gehaald. Dit keer komen onze vaten uit het land dat bekend staat om wonderbaarlijke wijnen en digestieven, daar waar ze weten hoe een bourgondische avond eruit hoort te zien.

Onze Grand Prestige heeft twaalf maanden gerijpt op klassieke eikenhouten vaten uit Frankrijk. Het resultaat zijn vier unieke bieren. Vatgerijpt 2022 Bière du Soir is het perfecte slotstuk van je diner en het ultieme hoogtepunt van je avond. 

 

 

Voor bierliefhebbers die niet kunnen wachten en uitgebreid van Vatgerijpt willen genieten, introduceren we onze Voorproef Editie 2022. Een exclusieve belevenis om je Grand Prestige moment thuis naar een hoger niveau te tillen, met de kans om gegarandeerd een set flessen Vatgerijpt te bemachtigen. Lees er alles over en schrijf je in op de Voorproef Editie pagina.

  

INSCHRIJVEN VOORPROEF EDITIE

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden als we de smaken van de vier nieuwe bieren onthullen? Dat kan via onze nieuwsbrief of door ons te volgen op Facebook en Instagram.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van het laatste Vatgerijpt nieuws en onze andere acties of evenementen.


- -