Vatgerijpt compleet

De Grand Prestige Jenever wordt verkocht door een partner van Hertog Jan; slijterij Valckx te Arcen.
Bedrijfsinformatie:
Slijterij Valckx
Raadhuisplein 19
5944AH Arcen
KVK 12046495
BTW 823196422 (B01)
IBAN  NL73RABO 0167780417

Verkoopprijs van Grand Prestige Jenever
De getoonde verkoopprijs van de Grand Prestige Jenever is inclusief BTW. Er worden geen aparte verzendkosten berekend voor de jenever.

Betaling
De Grand Prestige Jenever van onze externe verkooppartner kan eenvoudig worden besteld via de Hertog Jan website. Je betaalt de bestelling bij onze externe verkooppartner gewoon aan Hertog Jan en de levering van de producten wordt verzorgd door slijterij Valckx.

Facturatie
Voor de bestelling van de Grand Prestige Jenever ontvang je geen factuur met een BTW specificatie. Hertog Jan verstuurt na je bestelling een betaaloverzicht naar het door jou opgegeven e-mailadres. In het betaaloverzicht staat gespecificeerd welk product je bij welke partij hebt gekocht (Hertog Jan of slijterij Valckx). Als je wel graag een factuur met een BTW specificatie wilt ontvangen, stuur dan een bericht naar hertogjan@gemaco.nl of op telefoonnummer +31) 076-3032500 (op werkdagen tussen 8:30 en 17:00).

Contactgegevens
Voor vragen over de bezorging van je bestelling kun je contact opnemen met de logistieke partner van slijterij Valckx, want de Grand Prestige Jenever wordt via hen verkocht. Deze klantenservice is te bereiken via hertogjan@gemaco.nl. De contactgegevens van slijterij Valckx staan op de pakbon die bij je bestelling zit.

Verzending
Slijterij Valckx ontvangt vanuit Hertog Jan de orderinformatie van jouw bestelling. Zij zijn verantwoordelijk voor het verpakken en verzenden vanuit hun distributiecentrum en via hun vervoerder/bezorgdienst. Aangezien dit distributiecentrum gelijk is aan die van Hertog Jan, zal de complete set Vatgerijpt 2019, inclusief Grand Prestige Jenever in één pakket worden verzonden.

Voor alle overige vragen met betrekking tot jouw bestelling, zoals vragen over levertijden, retourneren en betalen, raadpleeg dan onze FAQ.