Vertel eens iets over jezelf..

Wij zijn Hein en Jolanda Veenhof. Hein is opgegroeid in de horeca en is sinds 1991 horeca ondernemer. Jolanda heeft meer een financiële achtergrond en heeft door Hein kennis gemaakt met de ondernemerskant van de horeca. Door de jaren werd Jolanda steeds meer aangestoken door Hein zijn passie voor eten, wijn en speciaal bier, maar ook voor het mooie horeca vak als horecaondernemer.

Waarom ben jij lid van het genootschap?

Hertog Jan is een uitstekende brouwerij en wij delen hun visie “als je iets doet, doe je het goed” en onze gezamenlijke liefde voor bier. Het is enorm leuk om met enthousiaste collega’s landelijk samen te werken aan goede HJ acties, evenementen en lanceringen.

Waar ben jij het meest trots op?

Wij zijn enorm trots op de groei die wij afgelopen jaren hebben doorgemaakt. De ontwikkeling van ons team, bekendheid in de regio, maar ook vooral het plezier wat we met elkaar hebben om iedere dag weer tot een goed einde te brengen.

Wat is je favoriete hertog jan bier?

Grand Prestige (liefst gerijpt of vatgerijpt) vinden wij echt de parels van Hertog Jan, maar onze favoriet is afhankelijk van het seizoen en het weer.

Cafés uit het genootschap van Hertog Jan