Lancering uitgesteld

Bij de Hertog Jan brouwerij nemen we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers én bezoekers zeer serieus. Met de recente ontwikkelingen en de steeds snellere verspreiding van het COVID-19 virus, hebben we helaas moeten besluiten om de Hertog Jan brouwerij te sluiten voor bezoekers.

Uitstel evenement en online verkoop

Dit betekent dat de geplande lancering van de nieuwe Grand Prestige Vatgerijpt bieren op zaterdag 21 en zondag 22 maart wordt uitgesteld. Omdat we de bieren niet kunnen lanceren, hebben we ook besloten om géén verkopen via de webshop te laten plaatsvinden vanaf 30 maart.

Vatgerijpt dagen

We gaan het evenement verplaatsen naar een latere datum, maar op dit moment is er nog geen precieze timing bekend. Middels onze nieuwsbrief, deze website en onze social media kanalen Facebook en Instagram, houden we je op de hoogte.

Vatgerijpt rondleiding geboekt?
Heb je voor de lancering op zaterdag 21 of zondag 22 maart een rondleiding geboekt? Je ontvangt van ons een aparte mail met informatie op het emailadres van je boeking.

Meer informatie

Alle informatie en updates kun je vinden op hertogjan.nl/voorzorgsmaatregelen
 

Meest gestelde vragen over het Vatgerijpt evenement


Waarom worden de Vatgerijpte bieren niet online verkocht?
Onze Vatgerijpte bieren zijn het resultaat van een maandenlang proces waar we erg trots op zijn. Wij vertellen graag onze ervaringen en het verhaal van deze bieren, omdat ze zo bijzonder zijn. Middels de lancering op onze brouwerij komt dit verhaal volledig tot leven en kunnen onze grootste fans als eerste de nieuwe bieren proeven. De webshop is aansluitend een tweede middel om onze bieren te verkopen, voor diegenen die niet in staat waren te komen. Door het annuleren van het evenement, worden de bieren dus niet officieel gelanceerd. Wij zijn van mening dat alléén een online verkoop deze bijzondere bieren teniet doet, aangezien het hele smaakavontuur onderdeel is van de beleving.

 
Wat gebeurt er nu met de Vatgerijpte bieren?
Deze bieren worden onder de juiste omstandigheden opgeslagen, zodat de smaak optimaal blijft. Omdat we inmiddels al 4 jaar ervaring hebben met Vatgerijpte bieren, verwachten we dat dit nagenoeg geen effect zal hebben op de smaak. Onze brouwers zullen de bieren geregeld controleren zodat de smaak blijft zoals zij het bedoeld hebben op het moment dat de vaten werden geleegd.


Blijven de Vatgerijpte bieren wel goed?
Omdat we inmiddels al 4 jaar ervaring hebben met Vatgerijpte bieren, verwachten we dat dit nagenoeg geen effect zal hebben op de smaak. Onze brouwers zullen de bieren geregeld controleren zodat de smaak blijft zoals zij het bedoeld hebben op het moment dat de vaten werden geleegd.


Wanneer zal de Vatgerijpt lancering nu plaatsvinden?
Op dit moment is er nog geen duidelijkheid wanneer de lancering van de Vatgerijpte bieren plaats kan vinden. We volgen de actualiteiten op de voet en zodra de situatie het toelaat, zullen we zo snel als mogelijk de brouwerijbezoeken hervatten en de lancering van Vatgerijpt 2020 inplannen.


Wat gebeurt er met mijn geboekte rondleiding voor de Vatgerijpt dagen?
Alle geboekte rondleidingen voor 21 en 22 maart worden geannuleerd en gecompenseerd. Het geld wordt zo snel mogelijk teruggestort. De contactpersonen van de boeking worden hierover per email geïnformeerd. Tevens zullen deze mensen bij een nieuwe datum als eerste in de gelegenheid worden gebracht om een nieuwe rondleiding te reserveren.


Ik heb geen mail ontvangen over mijn Vatgerijpt rondleiding?

De mail is verstuurd naar het emailadres van de boeking. Deze kan in de SPAMfilter terecht zijn gekomen, graag deze eerst controleren. Mocht je alsnog niets hebben ontvangen, neem dan contact op met receptie@hertogjan.nl