Vatgerijpt 2020

Dit najaar verkrijgbaar

Helaas hebben we de lancering van onze nieuwe Grand Prestige Vatgerijpt op de brouwerij in Arcen moeten uitstellen ivm het COVID-19 virus. Dat betekende ook dat de online verkoop van deze bieren werd uitgesteld.

We zijn nu enkele bijzondere maanden verder waarin ieders gezondheid en welzijn de voornaamste prioriteit is. Een periode van onzekerheid, maar voorzichtig kunnen we weer vooruitkijken en plannen. Onze brouwerij zal weer aangepast open gaan voor bezoekers en daarom hebben we ook een passende manier gevonden om Grand Prestige Vatgerijpt 2020 te lanceren.

Grand Prestige Vatgerijpt is een bier wat je met aandacht moet drinken, onder de juiste omstandigheden en op het juiste moment. Daarom hebben we besloten om Vatgerijpt 2020 dit najaar te introduceren, in het juiste seizoen.

Vanaf september bieden we de mogelijkheid om zelf Vatgerijpt 2020 te komen proeven op onze brouwerij in Arcen. Dat doen we dit keer niet middels een evenement, maar met aangepaste en zeer persoonlijke rondleidingen. De inschrijving voor de Vatgerijpt rondleidingen is nu nog niet geopend, dit volgt spoedig. Als jij in maart al een rondleiding had geboekt voor onze Vatgerijpt lancering, dan zul je als eerste de nieuwe informatie ontvangen op het emailadres dat gebruikt is bij je boeking. De vatgerijpte bieren zijn tevens online te bestellen vanaf medio september.

Blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze Vatgerijpt nieuwsbrief en houd onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten.

We hebben een passende manier gevonden om Grand Prestige Vatgerijpt 2020 te introduceren conform de huidige richtlijnen van het RIVM. Uiteraard volgen we de actualiteiten op de voet en indien de situatie verandert, kan bovenstaande informatie worden aangepast.