Hertog Jan Genootschapsbier

Hertog Jan steunt horeca met exclusief bier

Een bijzonder en exclusief bier

Hertog Jan komt eenmalig met een bijzonder en exclusief bier: Grand Prestige Genootschap. Meesterbrouwer Gerard van den Broek heeft een bijzondere schat uit de kelder in Arcen beschikbaar gesteld speciaal voor de Genootschapsleden van Hertog Jan. De opbrengsten van de verkoop van deze gelimiteerde oplage kruiken, zal geheel gedoneerd worden aan de 24 Genootschapsleden, de grootste Hertog Jan ambassadeurs in de horeca. Op deze manier wil Hertog Jan hen danken voor hun inzet de afgelopen jaren en uiteraard een steuntje in de rug geven in deze lastige en onzekere tijden.

Warm, complex en gelaagd

Grand Prestige Genootschap heeft ruim 18 maanden gelagerd in Kentucky Bourbon vaten. Na de lagering heeft meesterbrouwer Gerard van den Broek de complementaire smaken uit verschillende vaten samengebracht en daar gekneusde Columbia Supremo koffiebonen aan toegevoegd. Het resultaat is deze unieke blend waar je koffie, karamel, chocolade, vanille, kokos en verfijnde moutbitterheden in herkent.

Karakteristieken

 

Karakter Warm, complex en gelaagd
Type Vatgerijpte gerstewijn van hoge gisting
Smaak Koffie, karamel en verfijnd bitter
Kleur Diep roodbruin
Alcohol% 11.7%
Drinktemp.  10-12°C
Oplage  1600 stuks
Vaten gevuld  06/2016
Aantal maanden lagering  18 maanden
Inhoud  50cl
Verkoopprijs  € 25,-

Bestel hier je Genootschapsbier

Waar te koop?

Wil jij graag een kruik bemachtigen en hiermee onze Genootschapsleden steunen, bestel deze dan via onderstaande link. Onze brouwers bewaren graag bijzondere bieren, maar door de beperkte ruimte in de kelder in Arcen zijn dit nooit grote hoeveelheden. De oplage van dit hele speciale bier is daarom beperkt, er zijn slechts 1.600 kruikjes beschikbaar. Dus voor deze kruiken geldt, op = op.

De Genootschapskruiken hebben een beperkte oplage en daarom kan je slechts 1 kruik per persoon bestellen. De verkoopprijs van 25 euro gaat direct naar de Genootschapsleden.

Bestel hier je Genootschapsbier

 

Lees hier het persbericht