Grand Prestige Dag

Zaterdag 1 april 2023

GRAND PRESTIGE DAG 2023

Op zaterdag 1 april opent de brouwerij opnieuw haar deuren om ons kroonjuweel de Grand Prestige in het zonnetje te zetten. Kom naar de brouwerij voor een speciale rondleiding in het teken van onze Grand Prestige, geef je op voor de Grand Prestige Quiz en probeer eens hoe een gerijpte Grand Prestige smaakt. Ook deze dag kun je een workshop boeken bij onze biersommelier om te ervaren welke gerechten je perfect kan combineren met onze Grand Prestige. Deze dag zullen onze Meesterbrouwer Micha Peute en Nestorbrouwer Gerard van den Broek ook weer present zijn en kun je ze alles vragen over de Grand Prestige en meer. De brouwerij kun je enkel bezoeken als je een rondleiding geboekt hebt, het terrein is vrij toegankelijk.

Hopelijk mogen we jou op zaterdag 1 april verwelkomen in Arcen om samen te proosten op onze Grand Prestige. Wegens grote interesse in het brouwerijbezoek is een aanmelding noodzakelijk. Boek je rondleiding op onze website voor €9,95 per persoon, kies je gewenste tijd en plaats je boeking.

Voor de Grand Prestige Quiz en de workshop van onze biersommelier kun je je op de dag zelf bij de entree van de brouwerij aanmelden.

 

BOEK HIER JE RONDLEIDING

KOSTEN

Volwassenen: € 9.95
Kinderen 11-17: € 9.95
Tot 11 jaar: gratis

boek hier je rondleiding

 

OPENINGSTIJDEN

Zaterdag 1 april 2023
Evenement: 10:30 tot 19:00
Rondleidingen (vooraf boeken): 10:45 tot 17:00
Brouwerijwinkel: 11:00 tot 18:30

 

LOCATIE

Je vind de Hertog Jan Brouwerij aan de Kruisweg 44, 5944EN Arcen.

Het is aan te raden om met het openbaar vervoer te komen. Vanuit station Venray en Station Venlo gaat buslijn 83 naar de brouwerij, stap uit bij bushalte Veer Broekhuizen in Arcen.

  

BUFFET HERTOG JAN PROEVERIJ

Kom na de Grand Prestige dag op de Hertog Jan Brouwerij langs bij de Hertog Jan Proeverij om op bourgondische wijze de dag af te sluiten met het Grand Prestige Buffet, geheel in het thema van deze dag.

Voor meer info & reserveren: https://www.hertogjanproeverij.nl/