Grand Prestige Dagen

Zaterdag 20 en zondag 21 november 2021

GRAND PRESTIGE DAGEN 2021

Na een digitale 5e editie van de Grand Prestige dag in 2020, zijn we ontzettend blij dat we dit jaar weer onze gasten kunnen verwelkomen op de Hertog Jan brouwerij in Arcen. Dit keer organiseren we twee dagen die volledig in het teken zullen staan van ons kroonjuweel Grand Prestige.

Zo’n 20 jaar geleden ontdekte Gerard per toeval de smaakevolutie van Hertog Jan Grand Prestige. Sindsdien zijn we ons steeds meer gaan verdiepen in de rijping van dit bijzondere bier. Vele flessen liggen inmiddels te rijpen in onze kelder in Arcen of bij mensen thuis en sinds 2017 rijpen we het kroonjuweel van Hertog Jan ook op houten vaten. Reden genoeg voor een weekend die volledig gewijd is aan Hertog Jan Grand Prestige.

Benieuwd geworden naar het complete verhaal? Op zaterdag 20 en zondag 21 november 2021 vinden de Hertog Jan Grand Prestige dagen plaats op onze brouwerij in Arcen. Tijdens deze dag vieren we het bestaan van dit bijzondere bier en de heerlijke smaakevolutie die het rijpen ervan teweegbrengt.

 

ACTIVITEITEN TIJDENS DE GRAND PRESTIGE DAGEN

Een greep uit de verschillende activiteiten:

  • De enige kans per jaar om je Grand Prestige collectie uit te breiden met een fles gerijpte Grand Prestige, dit keer uit 2015. Deze fles zal samen met een Grand Prestige uit 2021 worden verpakt in een mooie geschenkverpakking. Let op: gelimiteerde oplage, per dag zijn er 750 sets te koop, op=op
  • Een brouwerijbezoek volledig toegespitst op de Grand Prestige en het rijpingsproces. Verzeker jezelf van een rondleiding en plaats een boeking via onderstaande knop
  • Test je kennis over Grand Prestige en Hertog Jan tijdens de Brouwerijkwis
  • Volg een workshop bier tappen waarbij je alles leert over het tapritueel
  • Zie hoe onze brouwers heerlijke bieren brouwen met onze mobiele brouwerij
  • Laat je eigen Hertog Jan Grand Prestige glas graveren
  • Exclusieve Hertog Jan Grand Prestige geschenken
  • Laat je verrassen door smaakvolle gerechten met de smaak van Grand Prestige
  • Geniet onder het genot van een hapje en drankje van live muziek en entertainment

 

MELD JE AAN

Hopelijk mogen we jou op zaterdag 20 of zondag 21 november verwelkomen in Arcen voor de Grand Prestige Dag. Voor €7,50 nemen we je mee door onze brouwerij inclusief een heerlijk glas Grand Prestige. Wegens grote interesse in het brouwerijbezoek en de beperkte capaciteit van de brouwerij is hier wel een aanmelding voor nodig. Boek je rondleiding, kies je gewenste timeslot en plaats je boeking. De rondleidingen deze dag zijn aangepast aan de Grand Prestige Dagen en nemen ongeveer 30 minuten in beslag.

Let op!

Vanaf 25 september vragen wij om een coronatoegangsbewijs voor het bezoeken van onze brouwerij en de Hertog Jan Proeverij. Meer informatie over het verkrijgen van dit coronatoegangsbewijs is te vinden op: coronacheck.nl

Het evenement is uiteraard voor iedereen toegankelijk en de toegang hiervan is gratis. De belangstelling is enorm, daarom zullen wij ons te allen tijde moeten houden aan de veiligheidsvoorschriften. Zet jezelf op aanwezig op het Facebook evenement zodat je altijd op de hoogte blijft van alle informatie.

 

MELD JE AAN

PRAKTISCHE INFORMATIE

OPENINGSTIJDEN GRAND PRESTIGE DAG

Zaterdag 20 november 2021
Openingstijden evenement: 11:00 tot 18:00
Rondleidingen: 11:00 tot 16:00
Openingstijden winkel: 11:00 tot 17:00

 

Zondag 21 november 2021
Openingstijden evenement: 11:00 tot 18:00
Rondleidingen: 11:00 tot 16:00
Openingstijden winkel: 11:00 tot 17:00

  

ADRES HERTOG JAN BROUWERIJ

Kruisweg 44
5944 EN Arcen

BETALEN: ALLEEN VIA PIN

PARKEREN KASTEELTUINEN

Lingsforterweg 26
5944 BE Arcen

Vanuit hier zullen er gratis pendelbussen rijden van en naar de brouwerij. De laatste pendelbus rijdt tot 20:00 uur. In de pendelbussen is een mondkapje verplicht.

 

HERTOG JAN PROEVERIJ

Tijdens de Grand Prestige Dagen kun je de Hertog Jan Proeverij terecht voor een Grand Prestige Buffet. Voor meer informatie en reserveren, kijk op: https://hertogjanproeverij.nl/agenda/grand-prestige-buffet

 

EEN IMPRESSIE VAN 2019

Bekijk hier het sfeerverslag van de Grand Prestige Dag 2019

 

MELD JE AAN