Hertog Jan Kerstevent

Zaterdag 16 december en zondag 17 december 2023

KOM IN DE KERSTSFEER BIJ HERTOG JAN
EN GENIET VAN EXCLUSIEVE BIEREN

Hertog Jan wist het leven te vieren. Heerlijke hapjes, een goed glas bier en fijne mensen om je heen. Dat vind je ook op het Kerstevent op de Hertog Jan brouwerij. Geniet in het weekeind van 16 en 17 december van exclusieve smaken in een sfeervolle ambiance. Sneeuw kunnen we je niet beloven. Maar wel een keur aan lekkere dingen en vooral heerlijke bieren.

Hoogtepunt op dit evenement is natuurlijk een bezoekje aan de mobiele brouwerij op deze gastronomische kerstmarkt. Meesterbrouwer Micha Peute presenteert daar met Nestorbrouwer Gerard van de Broek en proefbrouwer Rob Ulijn een exclusief bier. Welke smaak dat is, blijft tot het evenement nog een verrassing. Maar een ding is zeker: die smaak proef je van je leven niet meer. Want dit exclusieve bier is maar in een kleine hoeveelheid door dit drietal gebrouwen.

In de afgelopen jaren hebben onze meesterbrouwers diverse speciaalbieren gebrouwen. Daarvan legden ze steeds een aantal flessen weg in onze eigen kelders. Speciaal voor dit evenement zullen wij een aantal exclusieve bieren uit onze kelder aanbieden bij onze Speciaalbierbar. Heb je altijd al dat ene Vatgerijptbier, of dat heerlijke Proeftuinbier van vorig jaar willen proeven? Nu is je kans.

De echte Hertog Jan-liefhebber weet het inmiddels: er is niets zo lekker als het combineren van een van onze bieren met een lekker hapje. Hartig of juist zoet, probeer het zelf maar eens. Er is van alles op ons Kerstevent. Een vers gegrilde braadworst, chocolade met smaken van onze Weizener, Karakter en Bockbier en natuurlijk onze bonbons met Grand Prestige. Maar ook heerlijke kazen, die perfect combineren met het beste uit onze brouwerij.

Mocht je nog op zoek zijn naar een mooi kerstgeschenk, dan kun je ook hier terecht. Kom maar eens kijken wat Rustique te bieden heeft. Wil je echt iets speciaals? Koop dan een vatdeksel van een van onze Vatgerijptvaten, exclusief gesigneerd door onze meesterbrouwer Micha Peute.

Geniet verder op ons Kerstevent met een goed glas bier aan de bar in onze sfeervolle feesttent en maak ter herinnering aan die mooie dag nog een leuke foto bij de Photobooth. Deel deze foto en doe mee aan onze winactie!
De brouwerij kun je alleen bezoeken als je een rondleiding hebt geboekt, het terrein van de brouwerij is vrij toegankelijk.

 

BOEK HIER JE RONDLEIDING

Kosten rondleiding

Volwassenen €15,95
Kinderen 12-17: €7,95
Tot 12 jaar: gratis

 

BOEK HIER JE RONDLEIDING

 

Openingstijden

Kerstmarkt: 10:30 tot 19:00
Rondleidingen (vooraf boeken) 10:45 tot 17:00
Brouwerijwinkel: 11:00 tot 18:30

 

Locatie

Hertog Jan Brouwerij
Kruisweg 44
5944EN, Arcen

 

Let op: beperkte parkeergelegenheid bij de brouwerij. Vanaf de voorzijde van de parkeerplaats bij de Kasteeltuinen in Arcen rijdt een gratis pendelbus van en naar de brouwerij.

Het is aan te raden om met het openbaar vervoer te komen. Vanuit station Venray en Station Venlo gaat buslijn 83. Deze stopt helaas niet meer bij de brouwerij maar bij een tijdelijke halte: Lingsforterweg t.h.v. ingang Kasteel. Stap hier uit en neem de gratis pendelbus naar de brouwerij. De pendelbussen rijden tussen 10.30u 's ochtends tot 19.00u 's avonds.