VATGERIJPT 2022 LANCERING

24 EN 25 SEPTEMBER IN ARCEN

VATGERIJPT DAGEN

Op zaterdag 24 en zondag 25 september wordt de nieuwe Vatgerijpt serie van 2022 officieel gepresenteerd op de Hertog Jan Brouwerij in Arcen. Voor de liefhebbers zijn er speciale Vatgerijpt rondleidingen en diverse eet- en drinkgelegenheden op het brouwerijterrein. De winkel is tijdens dit weekend geopend voor reguliere verkoop van de nieuwe Vatgerijpt varianten.

 

RONDLEIDING

We nemen je graag mee op een rondleiding door de brouwerij die helemaal in het teken staat van Vatgerijpt, inclusief een heerlijke proeverij van onze nieuwe varianten. Tijdens deze rondleiding vertellen we je alles over Vatgerijpt Bière Du Soir, vastgelegd in vier buitengewone bieren. De rondleidingen duren ongeveer 40 minuten. Gezien de beperkte capaciteit van de brouwerij is het noodzakelijk om je rondleiding van tevoren te boeken en af te rekenen.

 

rondleiding boeken

 

OPENINGSTIJDEN

Evenement: 11:00 tot 18:00, vrije toegang voor iedereen
Rondleidingen: 11:00 tot 16:30, vooraf boeken
Verkoop winkel: 11:00 tot 17:30, alleen PIN betalingen

  

LOCATIE

Je vind de Hertog Jan Brouwerij aan de Kruisweg 44, 5944EN Arcen.
Het is aan te raden om met het openbaar vervoer naar het Vatgerijpt evenement te komen. Vanuit station Venray en Station Venlo gaat buslijn 83 naar de brouwerij, stap uit bij bushalte Veer Broekhuizen in Arcen.
Met eigen vervoer ga je via de Kruisweg in Arcen naar de Steeningschenweg. Hier staan onze verkeersleiders klaar om je een parkeerplaats toe te wijzen.

 

BUFFET HERTOG JAN PROEVERIJ

Kom aan het eind van de dag bij de Hertog Jan Proeverij - recht tegenover de brouwerij - bourgondisch genieten van een Vatgerijpt buffet. Geheel in het teken van onze Bière Du Soir editie. Wat dat exact inhoudt, is nog even een verrassing.

Hertog Jan Proeverij (1e verdieping), 24 en 25 september van 17.30 tot 20.00 uur.

Reserveren à € 23,50 p.p. is noodzakelijk via www.hertogjanproeverij.nl