Hertog Jan brouwerij is weer open voor bezoekers

Extra maatregelen ivm COVID-19

Voorzorgsmaatregelen voor een brouwerijbezoek

Voorlopig is de brouwerij enkel op zaterdag, zondag en maandag geopend voor bezoekers. Op deze manier minimaliseren we het risico voor ons brouwers en onze gasten, omdat er op die dagen geen brouwactiviteiten plaatsvinden. We hanteren kleine groepen van maximaal 10 bezoekers en er zal voldoende tijd tussen de rondleidingen zijn. Ons personeel heeft uitgebreide instructies gehad over de te volgen veiligheidsmaatregelen. Je kunt de brouwerij enkel bezoeken wanneer je vooraf reserveert.

De brouwerijwinkel is geopend op donderdag en vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur. Op deze dagen zijn passanten welkom, wij houden uiteraard rekening met de maatregelen van het RIVM.

Op zaterdag, zondag en maandag is de brouwerijwinkel alleen geopend voor gasten uit de rondleiding. Dit i.v.m. de maximale capaciteit van de winkel.

 

Blijf thuis wanneer je de volgende klachten hebt:

Onze maatregelen in het kort:

Wij kunnen niet wachten om jullie weer te verwelkomen.

Boek hier je rondleiding

Veelgestelde vragen heropening

Hoe reserveer ik een rondleiding?
Via onze online boekingstool, kun je een geschikte dag en tijdstip kiezen.

 

Is er al meer bekend over de lancering van Vatgerijpt 2020?
De actuele informatie over Grand Prestige Vatgerijpt kun je terugvinden op hertogjan.nl/vatgerijpt. Blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze Vatgerijpt nieuwsbrief en houd onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten.

 

Wanneer zijn er rondleidingen gepland?
Op dit moment zijn we op zaterdag, zondag en maandag geopend voor bezoekers. Afhankelijk van de interesse, zullen we ook in de avonden rondleidingen kunnen verzorgen. Voor beschikbaarheid en actuele starttijden van de rondleidingen, raadpleeg onze boekingstool.

 

Is de rondleiding nu ook anders?
Wij hanteren dezelfde prijzen als voorheen en ook de duur van de rondleiding is gelijk. Uiteraard zal er aandacht worden gegeven aan de te volgen veiligheidsinstructies en zullen we ook een aantal proefmomenten anders inkleden. We zullen dezelfde ruimtes bezoeken en ook de presentatie van de rondleider zal net zo enthousiast zijn, dit keer voor een intiemer gezelschap van slechts 10 mensen. Wil je verzekerd zijn van een tafeltje bij de Hertog Jan Proeverij, dan dien je dit zelf vooraf te reserveren via www.hertogjanproeverij.nl

 

Kan ik na afloop nog wat drinken?
Wil je na afloop graag nog genieten van een glas Hertog Jan, dan kun je terecht bij Café de Hertog Jan Proeverij. Om verzekerd te zijn van een tafeltje, adviseren wij je om vooraf te reserveren via www.hertogjanproeverij.nl. Deze consumptie is géén onderdeel van de rondleiding.

 

Is de brouwerijwinkel geopend voor passanten?
De brouwerijwinkel is geopend op donderdag en vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur. Op deze dagen zijn passanten welkom, wij houden uiteraard rekening met de maatregelen van het RIVM.

Op zaterdag, zondag en maandag is de brouwerijwinkel alleen geopend voor gasten van de rondleiding. Dit i.v.m. de maximale capaciteit van de winkel.

 

Ik ben op vakantie in de buurt, kan ik toch langskomen wanneer het mij uitkomt?
Ja, je kan onze rondleidingen volgen, maar enkel als je vooraf een reservering maakt.

De brouwerijwinkel is op donderdag en vrijdag van 13:00 – 16:00 geopend voor passanten. Zaterdag, zondag en maandag is de winkel alleen geopend voor gasten die een rondleiding hebben geboekt. Dit i.v.m. de maximale capaciteit van de winkel.

 

Wat kan ik doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?
• Was vaak je handen.
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
• Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
• Schud geen handen.
• Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.