Lancering Vatgerijpt 2023

Exclusieve rondleiding en verkoop in Arcen

Bemachtig als eerste de nieuwste editie Grand Prestige Vatgerijpt tijdens de exclusieve verkoop op 2 en 3 december bij de Hertog Jan Brouwerij in Arcen

Het is ze weer gelukt. Meesterbrouwer Micha Peute en zijn voorganger Gerard van den Broek komen opnieuw met vier verrassende smaken Vatgerijpte Grand Prestige.


Op 2 en 3 december start op de Hertog Jan Brouwerij in Arcen de exclusieve verkoop van deze nieuwste editie. Wees er snel bij, want er is dan slechts een beperkte oplage beschikbaar.

En het gaat ongetwijfeld weer druk worden. Net als vorig jaar, toen in de vroege morgenuren de eerste bezoekers al voor het hek stonden te wachten. De winkel opent haar deuren om 09:00 zodat je je set Vatgerijpt als eerste kunt bemachtigen. Hiervoor hoef je geen rondleiding geboekt te hebben.

Wil je alles weten over de achtergronden van deze nieuwste editie?
Onze Vatgerijpt rondleidingen zijn inmiddels volgeboekt, maar wil je tóch nog een rondleiding? Reserveer dan snel onderstaand arrangement bij de Maasparel:

PRIMEUR: Exclusief Hertog Jan Vatgerijpt arrangement (2 daags)

Met gepaste trots presenteren we op 1 en 2 december – in samenwerking met de Maasparel in Arcen - deze Exclusieve Vatgerijpt Special. Deze special is inclusief:

  • Proeverij van de 4 nieuwe Vatgerijpt bieren met Meesterbrouwer Micha Peute inclusief een culinair 4-gangen diner – t.w.v. € 89,50
  • Overnachting in een sfeervolle Comfort Room met een uitgebreid ontbijtbuffet - t.w.v. € 96,00
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in de tuinserre – t.w.v. € 16,50
  • Vatgerijpt rondleiding in de Hertog Jan Brouwerij en verzekerd van de aankoop van de nieuwe serie Vatgerijpt – t.w.v. € 9,95
    Van € 195,50 voor € 169,50* per persoon.

Onze Meesterbrouwer Micha Peute zal deze avonden de nieuwe editie Vatgerijpt bieren samen met jullie ruiken, proeven en beleven. Je beleeft dit samen met andere Hertog Jan-liefhebbers aan grote tafels. Laat je in vervoering brengen door het verhaal van de totstandkoming en het bijzondere proces van deze serie rijke en unieke bieren. Bij deze parels wordt een culinair 4-gangen diner geserveerd, dat tezamen zorgt voor een ware smaakexplosie en perfecte harmonie.

Kruip na deze avond heerlijk onder de wol in een sfeervolle comfort room en laat je bij het ochtendwaken lekker in de watten leggen met een royaal ontbijtbuffet. Met deze goede bodem ben je gewapend om je nog meer te laten onderdompelen in de Vatgerijpt beleving. Geniet van de tour door onze brouwerij en verzeker je na afloop van de aankoop van de nieuwe serie Vatgerijpt.

*Een deel van de opbrengsten gaan naar het goede doel, ditmaal is dit Stichting ALS Nederland.

Boek hier je Vatgerijpt Arrangement


Vanaf 5 december is de Grand Prestige Vatgerijpt 2023 ook online verkrijgbaar via de webshop. Hou hiervoor en voor alle informatie over de nieuwe Vatgerijpt Serie onze socials goed in de gaten!

Let op: deze dagen zijn er geen overige activiteiten op of rondom de brouwerij en op deze twee dagen kun je ook niet je Persoonlijke Fles afhalen tijdens de rondleiding.

KOSTEN RONDLEIDING

Volwassenen €9,95

Boek hier je rondleiding

 

OPENINGSTIJDEN

Rondleidingen (vooraf boeken) 09:30 tot 17:15
Brouwerijwinkel: 09:00 tot 18:30

 

LOCATIE

Hertog Jan Brouwerij
Kruisweg 44
5944EN, Arcen

Let op: er is beperkte parkeergelegenheid bij de brouwerij.